Wat doen wij voor u?

Home
wat doen wij voor u

Kappersabonnement ontzorgt!

Inrichting op locatie

Het succes van abonnementen valt of staat met de organisatie in de salon.
De consument moet perfect geïnformeerd worden, uw mensen moeten precies weten hoe te handelen en uw kassa- en klantsysteem moeten het goed kunnen verwerken.

Instore promotie

Een kappersabonnement is voor de consument volstrekt nieuw.
Dat wil zeggen, ze kennen het fenomeen abonnementen wel, maar niet bij een kapper. Als in de salon de consument goed geïnformeerd wordt, heeft de praktijk uitgewezen dat de voordelen snel begrepen worden. Kappersabonnement.nl ondersteunt u met complete instore promotie.

Wij leveren een programma

Middels een programma in uw salon kunt u alles verwerken.
Dus of het nu om klanten gaat die op de traditionele manier uw salon bezoeken, of dat het abonnees zijn, dit programma maakt het inzichtelijk en zorgt voor de correcte verwerking.

Wij verzorgen de incasso’s

Het meest arbeidsintensieve gedeelte betreft het verwerken van de abonnementen.
Op gezette tijden moeten deze abonnementen in het juiste bestandsformaat, volgens alle nieuwe regelgeving aangeboden worden. De betalingen moeten op klantniveau worden bijgewerkt, zodat u in de salon per klant altijd inzicht heeft. Bovendien moet alles gecorrigeerd worden wat om welke reden dan ook niet geïncasseerd kan worden (geen saldo, administratieve fouten, niet akkoord etc..). Dit bijwerken is een dagelijks proces, hetgeen wij geheel voor u verzorgen.
Copyright 2022 Kappersabonnement.nl